viiskovi-vzhe-podaly-cherez-zastosunok-armiia-ponad-10-000-elektronnykh-raportiv-minoborony

Військові вже подали через застосунок "Армія+" понад 10 000 електронних рапортів - Міноборони

 • 10894 переглядiв

Починаючи з 8 серпня 2024 року військові подали понад 10 000 електронних рапортів у застосунку "Армія+". Про це заявили в у міноборони України, передає УНН.

Деталі

У відомстві наголошують, що усі рапорти військовослужбовці підписали в застосунку та подали через Армія ID на свого командира. Вони мають таку ж силу, що і паперові. 

Кількість поданих рапортів зростає щодня на 150-200. І це дуже хороший показник, оскільки все більше військовослужбовців відчувають переваги електронних рапортів, які не губляться та створюються швидко та без помилок, на відміну від паперових

- зазначила заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко.

У Міноборони наголошують, що вже більше ніж 1 000 військових частин впровадили застосунок.

Близько 4 000 електронних рапортів вже опрацьовані в системі електронного документообігу (СЕДО) та отримали погодження чи були відхилені із зазначенням причини.

Кожен четвертий рапорт, що вже опрацьований через "Армія+", належить десантно-штурмовим військам (ДШВ), які є лідерами у цьому процесі. Наразі в "Армія+" є 11 видів рапортів, що розбиті на чотири категорії (на відпустку, видача направлення, направлення та на допомогу). Найближчим часом у застосунку з’являться нові

- резюмували в міністерстві. 

У відомстві також запевнили, що застосунок "Армія+ є захищеним та безпечним. Персональні дані не зберігаються на мобільному пристрої, а беруться із зовнішніх реєстрів.

Потужності застосунку розгорнуті у хмарній інфраструктурі. Інфраструктура і сам застосунок мають атестат комплексної системи захисту інформації (КСЗІ) та підключені до системи моніторингу реагування на кіберінциденти.

Нагадаємо

У Міноборони України заявили, що мобільний астосунок "Армія+" отримає нові функції, включаючи навчальний модуль та цифровий військовий квиток

Популярні

Новини по темі

До Ізраїлю прибули перші компоненти системи THAAD - Пентагон

 • 9168 переглядiв

На Київщині затримали нелегального мігранта з Азербайджану

 • 11162 переглядiв

ЗСУ знищили артилерію рф на щонайменше 8 млрд за 9 місяців

 • 10578 переглядiв