vaks-ogolosiv-u-mizhnarodniy-rozshuk-nardepa-dubnevicha

ВАКС оголосив у міжнародний розшук нардепа Дубневича

 • 152449 переглядiв

КИЇВ. 2 листопада. УНН. Вищий антикорупційний суд оголосив у міжнародний розшук народного депутата Ярослава Дубневича, якого підозрюють у заволодінні 93,28 млн грн ПАТ “Укрзалізниця”. Про це журналісту УНН повідомила речниця САП Ольга Постолюк.

Постолюк повідомила, що суд оголосив народного депутата у міжнародний розшук.

В САП зазначили, що суд зважив на неявки обвинуваченого у судові засідання і наявність підтвердженої інформації про перебування указаної особи за кордоном та задовольнив клопотання.

«Питання щодо звернення в дохід держави застави у розмірі 56 млн грн та зміну обвинуваченому запобіжного заходу будуть вирішуватись у наступних судових засіданнях», - йдеться в повідомленні.

Додамо

Раніше ВАКС постановив ухвалу про здійснення приводу народного депутата Ярослава Дубневича до приміщення суду в підготовче судове засідання, призначене на 10:00 2 листопада.

Доповнення

У лютому 2022 року до Вищого антикорупційного суду скеровано обвинувальний акт щодо народного депутата Ярослава Дубневича та ще восьми осіб, яких підозрюють у заволодінні понад 93 млн грн ПАТ “Укрзалізниця”.

У 2020 році було завершено розслідування у справі стосовно народного депутата Ярослава Дубневича, якого підозрюють у заволодінні 93,28 млн грн ПАТ “Укрзалізниця”.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    ВАКС оголосив у міжнародний розшук нардепа Дубневича

     • 152449 переглядiв

    НАЗК внесло Nestle в перелік міжнародних спонсорів війни

     • 159046 переглядiв