v-ukroboronpromi-oholosyly-konkurs-na-posadu-novoho-hendyrektora

В "Укроборонпромі" оголосили конкурс на посаду нового гендиректора

 • 12621 переглядiв

Наглядова рада "Укроборонпрому" ухвалила рішення про початок конкурсу на посаду гендиректора після припинення повноважень Германа Сметаніна. Про це йдеться у заяві товариства у Telegram, передає УНН.

Наглядова рада Акціонерного товариства "Українська оборонна промисловість" ухвалила рішення про початок конкурсу на посаду Генерального директора Товариства

- йдеться у повідомленні "Укроборонпрому". 

Як повідомляється, пошук претендентів та їхню попередню оцінку доручили українському представництву Odgers Berndtson. Ця міжнародна компанія спеціалізується на доборі керівників вищої ланки, вказали в "Укроборонпромі".

Конкурс проходитиме відповідно до найкращих практик корпоративного управління. Неупередженість, професійність і відданість сучасним методам керівництва – це те, що ми демонструємо, і те, чого чекаємо від кандидатів на посаду керівника Компанії

– заявив голова наглядової ради "Укроборонпрому" Давід Ломджарія.

Нагадаємо

4 вересня наглядова рада "Укроборонпрому" ухвалила рішення про припинення повноважень генерального директора Германа Сметаніна.  Верховна Рада призначила його на посаду Міністра з питань стратегічних галузей промисловості України.

Тимчасовим виконувачем обов'язків керівника Акціонерного товариства "Українська оборонна промисловість" призначено Олега Гуляка.

Популярні

Новини по темі

На Дніпропетровщині знищили ракету та "шахед"

 • 11952 переглядiв