v-ukraini-zapratsiuvav-25-i-v-rekrutynhovyi-tsentr

В Україні запрацював 25-й рекрутинговий центр

 • 30023 переглядiв

У Кіровоградській області відкрився 25-й призовний пункт для української армії, покликаний сприяти мобілізації та системному відбору захисників в умовах війни, що триває.

На Кіровоградщині запрацював 25-й в Україні рекрутинговий центр. Про це повідомив очільник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович, передає УНН.

25-й в Україні рекрутинговий центр запрацював на Кіровоградщині. Обласний центр став учасником актуального проєкту Міноборони з організації таких центрів на базі ЦНАПів

- написав Райкович.

Він зазначив, що третій рік – повномасштабна війна з ворогом, який має величезну армію, не рахує втрат, бо люди для них – розхідники.

Нашим бійцям доводиться воювати у надскладних умовах, коли обмаль зброї, захисту, ППО, авіації. Коли кількість необхідно долати якістю

- зазначив Райкович.

Тому за його словами, мобілізаційні процеси, професійна, якісна інформаційна робота щодо мотивування служити в Збройних Силах – конче необхідні і важливі.

Робота таких центрів у партнерстві з відповідними службами Міноборони, з військовими частинами має сприяти налагодженню системності відбору захисників і захисниць, можливо у подальшому – професійних військових

 - повідомив Райкович.

Доповнення

Уповноважений представник Міністерства оборони України з питань рекрутингу Олексій Бежевець повідомляв, що в Україні в кожній області буде центр рекрутингу української армії.

Популярні

Новини по темі

В Україні запрацював 25-й рекрутинговий центр

 • 30023 переглядiв

Одещина - у трійці лідерів за обсягом іноземних інвестицій

 • 19329 переглядiв