v-swi-pripustili-scho-putin-mig-bi-vikoristati-yadernu-zbroyu-dlya-strimuvannya-ukrayinskogo-kontrnastupu-v-okupovanikh-teritoriyakh

В SWI припустили, що путін міг би використати ядерну зброю для стримування українського контрнаступу в окупованих територіях

 • 188838 переглядiв

КИЇВ. 20 липня. УНН. Американський інститут дослідження війни у своєму новому звіті припустили, що путін міг би використати ядерну зброю для стримування українського контрнаступу в окупованих територіях. Про це повідомляє УНН.

Деталі

Після анексії окупованих територій путін може прямо чи опосередковано заявити, що російська доктрина, яка дозволяє застосування ядерної зброї для захисту території рф, застосовується до новоприєднаних територій.

Такі дії загрожують Україні та її партнерам ядерною атакою, якщо українські контрнаступи щодо звільнення окупованої росією території продовжаться. путін може вважати, що загроза ядерною зброєю або її застосування відновлять стримування росії.

Україна та її західні партнери можуть зменшити можливості для підтримки українського контрнаступу на окупованих територій України до того, як Кремль анексує їх.

Нагадаємо

Переговори Ердогана і путіна: диктатор заявив про прогрес у питанні вивезення українського зерна

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    "Укрзалізниця" призначила евакуаційний потяг на 20 липня

     • 121570 переглядiв

    Окупанти обстріляли Нікополь

     • 284425 переглядiв

    У Харківській області повідомляють про сім вибухів

     • 239821 переглядiв