v-rf-zarobitna-plata-ye-silnim-stimulom-dlya-sluzhbi-dlya-tikh-khto-priyizhdzhaye-z-bidnikh-rayoniv-britanska-rozvidka

В рф заробітна плата є сильним стимулом для служби для тих, хто приїжджає з бідних районів - британська розвідка

 • 351656 переглядiв

КИЇВ. 29 серпня. УНН. Після повномасштабного вторгнення в Україну служба в збройних силах рф стає все більш прибутковою, висока заробітня плата стимулює людей з бідних регіонів йти в російську армію. Про це повідомило у вівторок міністерство оборони Великої Британії у черговому звіті на основі розвідданих, інформує УНН.

Цитата

«Військова служба в збройних силах росії стає все більш прибутковою з моменту вторгнення. Цілком ймовірно, що заробітна плата і додаткові пільги є сильним стимулом для служби, особливо для тих, хто приїжджає з бідних районів росії», - заявляють у британській розвідці.

Деталі

4 лютого 2022 року президент росії володимир путін зазначив, що лейтенант отримує 81 200 рублів на місяць. До жовтня 2022 року він оголосив, що навіть мобілізовані рядові солдати отримуватимуть 195 000 рублів на місяць.

Багато молодших чинів, які воюють в Україні, зараз отримують понад 200 000 рублів на місяць. Це більш ніж у 2,7 рази перевищує середню зарплату в росії, яка становить 72 851 рубль, - зазначили в міністерстві оборони Великої Британії.

«Однак росія все ще навряд чи досягне своїх цілей щодо набору добровольців до лав збройних сил», - наголосили у британській розвідці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: рф витрачає елітні підрозділи для захисту вразливих позицій своєї оборони - ISW

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Toyota зупинила роботу всіх заводів в Японії через збій системи

     • 511005 переглядiв

    росіяни опівночі завдали ракетний удар по Дружківці - ОВА

     • 633050 переглядiв