v-okhmatdyti-tryvaiut-avariino-riatuvalni-roboty-likarnia-pid-tsilodobovoiu-okhoronoiu-politsii-klymenko

В "Охматдиті" тривають аварійно-рятувальні роботи, лікарня під цілодобовою охороною поліції - Клименко

 • 55043 переглядiв

Аварійно-рятувальні роботи в "Охматдиті" тривають, медзаклад під цілодобовою охороною. Про це повідомив глава МВС Ігор Клименко, передає УНН.

"Станом на 21:30 аварійно-рятувальні роботи в "Охматдиті" тривають. Лікарня під цілодобовою охороною поліції", - повідомив Клименко.

Крім того, міністр внутрішніх справ України розповів про перебіг пошуково-рятувальної операції, яка розпочалась у перші хвилини після удару росії.

"11:10 приліт ракети. Усі сили правопорядку були направлені на локації. В першу чергу це стосувалося дитячої лікарні "Охматдит". Протягом півгодини прибули 600 працівників ДСНС, Національної поліції та патрульної служби Національної гвардії", – зазначив Клименко.

Окрім підрозділів системи МВС, цеглу та уламки будівель почали розбирати медперсонал, волонтери, небайдужі кияни. У короткі терміни вдалось перевезти понад 100 тяжкохворих дітей в інші лікарні міста.

"Мета у всіх була одна – максимально швидко розібрати завали для того, щоб деблокувати людей, зокрема дітей, які могли перебувати у цій будівлі медзакладу", – наголосив Ігор Клименко.

Надвечір очільник МВС показав наслідки терористичного російського удару партнерам, дипломатам, представникам інших країн.

Масований ракетний удар по Києву: кількість жертв зросла до 27, з них - троє дітей08.07.24, 21:33

Популярні

Новини по темі

У Херсоні чули вибухи - ЗМІ

 • 32200 переглядiв

Вибухи пролунали в Запоріжжі - ОВА

 • 28473 переглядiв