ukenru
v-odesi-patrulni-zi-strilyaninoyu-zatrimali-vodiya-porushnika

В Одесі патрульні зі стріляниною затримали водія-порушника

 • 10939 переглядiв

КИЇВ. 29 жовтня. УНН. В Одесі зі стріляниною затримали водія, який порушував правила дорожнього руху та ледве не збив пішоходів. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу патрульної поліції Одеської області.

"Вчора ввечері на вулиці Водопровідній патрульні помітили автомобіль Nissan, водій котрого грубо порушував правила дорожнього руху — їхав без увімкненого світла по зустрічній смузі. Правопорушник проігнорував вимогу патрульних зупинитись та додав швидкості. Поліцейські почали переслідування автівки", - сказано в повідомлені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стрілянина в Керчі: кількість загиблих зросла до 21

У поліції підкреслили, що рухаючись вулицею Краснова, водій-порушник ледве не збив людей, що переходили дорогу по пішохідному переходу, після чого додав швидкості та продовжив рух провулками в бік вулиці Фонтанська дорога.

"Під час переслідування водій не реагував на неодноразові вимоги поліцейських про зупинку, внаслідок чого патрульні були змушені застосувати зброю", - повідомили патрульні.

Згідно ст. 46 закону “Про Національну поліцію” інспектори здійснили чотири постріли по колесах. Після чого водій транспортного засобу Nissan не впорався з керуванням та здійснив наїзд на паркан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Велосипедист у Вінниці відкрив стрілянину по патрульних

"На місце події викликали швидку допомогу, водія з отриманими ушкодженнями доставили до лікарні", - проінформували у прес-службі.

На 29-річного порушника склали адміністративні матеріали: за ст.122-2 КУпАП (не зупинку на вимогу поліцейських), ст.122-4 КУпАП (водіння в темний час доби без ввімкнених фар), ч.2 ст.122 КУпАП (проїзд на заборонний сигнал світлофора).

Зараз матеріалами справи займаються слідчі.

Як повідомляв УНН, одеські поліцейські затримали чоловіка, який влаштував стрілянину в центрі міста.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП