v-avstralii-zatrymano-pidlitka-shchodo-intsydentu-z-nozhovym-poranenniam-v-universyteti-sidneia

В Австралії затримано 14-річного підлітка щодо інциденту з ножовим пораненням в університеті Сіднея

 • 16683 переглядiв

Під час нападу на території Сіднейського університету жертва отримала ножове поранення; поліція повідомила, що заарештувала 14-річного хлопчика у зв’язку з інцидентом. Пише УНН із посиланням на Reuters.

Деталі

В Австралії був заарештований підліток за нанесення ножових поранень чоловікові в Сіднейському університеті. Правоохоронці не розкривають деталей мотиву нападу.

Служби швидкої допомоги надали допомогу 22-річному чоловікові, який отримав поранення, і доставили його в найближчу лікарню після інциденту близько 8:35 за місцевим часом у вівторок. Про це йдеться в заяві поліції австралійського штату Новий Південний Уельс, столицею якого є Сідней.

Довідка

Напад стався приблизно через два місяці після того, як шість людей були вбиті та 12 поранені під час нападу з ножем у торговому центрі в районі Бонді в Сіднеї, а єпископ ассирійської церкви був поранений у результаті непов’язаного ножового нападу під час служби на заході Сіднея.

16-річного хлопця звинуватили в тероризмі через ножове поранення єпископа, а нападника на торговий центр застрелила поліція.

Нагадаємо

УНН повідомляв, що австралійська комісія з інтернет-безпеки наказала платформі  X видалити відео нападу у церкві в Сіднеї

Популярні

Новини по темі

Прем'єр Угорщини Орбан прибув до Києва - ЗМІ

 • 79182 переглядiв

Курс валют на 2 липня: долар та євро виросли у ціні

 • 17989 переглядiв

Гетманцев генерує ідеї за весь економічний блок – нардеп

 • 48809 переглядiв