usyk-fiuri-promouter-pidtverdyv-aktyvatsiiu-punktu-pro-revansh-i-povidomyv-koly-ochikuvaty-boiu

Усик - Ф'юрі: промоутер підтвердив активацію пункту про реванш і повідомив, коли очікувати бою

 • 20133 переглядiв

Тайсон Ф'юрі активував пункт про реванш, щоб знову битися з Олександром Усиком за титул чемпіона світу в суперважкій вазі, причому поєдинок має відбутися або наприкінці цього, або на початку наступного року в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія.

Боксер Тайсон Ф'юрі офіційно активував пункт про реванш, щоб зустрітися з українцем Олександром Усиком. Про це заявив американський промоутер Ф'юрі Боб Арум в інтерв'ю talkSPORT, пише УНН.

Деталі

Минулої суботи Ф'юрі програв Усику в Саудівській Аравії, завершивши свою безпрограшну серію і втративши титул WBC у важкій вазі.

Але Ф'юрі відчайдушно намагається якомога швидше поборотися за свої пояси, і його промоутер Арум оголосив, коли, скоріш за все, відбудеться матч-реванш.

"Існує пункт про реванш, і Тайсон скористався цим пунктом, і цей бій відбудеться або наприкінці року, або на початку наступного року. Він знову відбудеться в Ер-Ріяді. Це контракт, який підписали обидва бійці", - сказав Арум.

"Давайте подивимося, що станеться в матчі-реванші. Я думаю, що буде великий інтерес, і незалежно від того, виграєте ви чи програєте, мені б хотілося побачити Тайсона, який, я вірю, виграє матч-реванш", - додав він.

Однак поки неясно, чи зможе Ф'юрі битися з Усиком за всі чотири пояси, оскільки, як очікується, титул IBF стане вакантним, пише видання.

І Арум також заявив, що Ф'юрі може битися з Ентоні Джошуа наступного року.

Довгоочікуваний бій із Джошуа вже давно на підході, але угоду між промоутером Ф'юрі Френком Ворреном і промоутером Ей Джея Едді Гірном так і не було досягнуто, пише видання.

Усик и Фьюри проведут бой-реванш за три основных пояса в супертяжелом весе22.05.2024, 00:53

Популярні

Новини по темі