usi-vorozhi-tsili-buly-znyshcheni-na-stolytsiu-buly-znyshcheni-kmva

Усі ворожі цілі, які летіли на столицю, були знищені – КМВА

 • 123434 переглядiв

Всі ворожі цілі, включаючи безпілотні літальні апарати і потенційні крилаті ракети, були успішно знищені силами протиповітряної оборони в околицях столиці України Києва без будь-яких повідомлень про руйнування або жертви.

Нічна повітряна тривога в столиці була повʼязана із загрозою ударних БпЛА. За попередніми даними, ворожі дрони були запущені з півдня, пролетіли крізь Миколаївську, Кіровоградську, Дніпропетровську, Полтавську, Чернігівську області і намагалися атакувати Київ з північно-східного напрямку. Про це повідомив голова КМВА Сергій Попок, передає УНН.

Деталі

Силами і засобами протиповітряної оборони усі ворожі цілі були знищені на підступах до столиці (тип та кількість в своїх звітах оприлюднять Повітряні Сили)!

йдеться у повідомленні

На даний момент в столиці не зафіксовано ані руйнувань, ані потерпілих (дані оперативного зведення оновлюються та уточнюються).

Крім того, існувала загроза крилатих ракет від стратегічних бомбардувальників Ту-95. Але на даний момент пуски ракет попередньо не підтверджені. В повітряному просторі України ракети не відслідковуються.

У Києві вибухи, працює ППО20.06.24, 03:25

Популярні

Новини по темі

На Сумщині пролунало 96 вибухів

 • 40711 переглядiв

У Києві вибухи, працює ППО

 • 50332 переглядiв

Генсек НАТО прокоментував пакт Москви та Пхеньяна

 • 113366 переглядiв

Перший електромобіль Ferrari коштуватиме понад $500 тис.

 • 29084 переглядiв