ukrposhta-vyrishyla-ne-pidvyshchuvaty-taryfy-na-dostavku-do-kintsia-roku

Укрпошта вирішила не підвищувати тарифи на доставку до кінця року

 • 14370 переглядiв

Укрпошта вирішила не підвищувати тарифи на доставку до кінця 2024 року, повідомив у середу гендиректор компанії Ігор Смілянський у Telegram, пише УНН.

АТ "Укрпошта" ухвалило рішення про збереження тарифів на доставку, як мінімум, до кінця 2024 року

- вказав Смілянський.

"Ми розуміємо рішення компаній, які, під впливом зростання витрат, ухвалили рішення про збільшення тарифів. Ми також розглядали це питання. Але, враховуючи потенційно важку зиму та збільшення податків на фінансування армії, ухвалили рішення підтримати український бізнес, споживачів та військових, утримуючи доступні тарифи, як і всередині країни, так і для відправки за кордон, для наших експортерів. Сподіваємось, що бізнеси підтримають нас через збільшення обсягів. Це буде найкраща взаємна підтримка", - зазначив він.

Також, з його слів, Укрпошта робить все, щоб пришвидшити терміни доставки та її якість. "Протягом жовтня компанія повністю перейде на автоматизоване сортування посилок, що має зменшити терміни доставки. Ми також плануємо запустити новий, зручний мобільний додаток та інші приємні для клієнтів нововведення", - зазначив Смілянський.

"Укрпошта" змінила правила оплати за посилки для ФОПів02.09.24, 13:26

Популярні

Новини по темі

Від заморозків до 25° тепла: прогноз погоди на сьогодні

 • 18003 переглядiв

За добу агресор втратив 1130 військових та 32 бронемашини

 • 30518 переглядiв