ukenru
ukrayinski-moryaki-mozhut-otrimuvati-listi-tilki-rosiyskoyu-movoyu-vms

Українські моряки можуть отримувати листи тільки російською мовою - ВМС

 • 30961 переглядiв

КИЇВ. 7 грудня. УНН. Українські моряки можуть отримувати листи тільки російською мовою. Про це в ефірі одного з телеканалів розповіла радник командувача ВМС Вікторія Христенко, передає УНН.

"Ми всі вчора з Національною бібліотекою для дітей України почали писати листи нашим військовим полоненим, які знаходяться зараз в Москві. Є умови написання листів, листи повинні бути строго російською мовою, в листах не можна використовувати слова "Україна", не можна малювати українську символіку, не можна нічого писати про їх ситуаціюі", - повідомила вона.

Як повідомляв УНН, українські Військово-морські сили не збираються відмовлятися від використання Керченської протоки і права бути присутнім в Азовському морі.

Як повідомляв УНН, РФ вдвічі збільшила корабельний склад в Азовському морі.

25 листопада в районі Керченської протоки стався російський збройний напад і захоплення українських військових катерів "Бердянськ", "Нікополь" і буксира "Яни Капу", які здійснювали морський перехід з порту Одеса в порт Маріуполя - з Чорного в Азовське море, також було поранено і захоплено в полон членів їх екіпажів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волкер прокоментував обмежений формат воєнного стану в Україні

У зв'язку з цим в 10 областях України введено військовий стан до 26 грудня.

Українські Національні Новини

Політика