ukraina-zatrymala-na-dunai-vantazhne-sudno-yake-ranishe-zakhodylo-v-sevastopol-zmi

Україна затримала на Дунаї вантажне судно, яке раніше заходило в Севастополь - ЗМІ

 • 13693 переглядiв

Україна затримала вантажне судно Usko Mfu під прапором Камеруну на річці Дунай, звинувативши його в незаконному перетині українського кордону і перевезенні вантажу до окупованого росією Севастополя.

Україна затримала на Дунаї судно Usko Mfu, звинувативши його в незаконному перетині держкордону та перевезенні вантажів до окупованого росією Севастополя. Про це повідомляє видання Lloyd's List, передає УНН

"Влада заарештувала вантажний корабель під час його плавання через річку Дунай, звинувачуючи його в незаконному перетині національного кордону України і транспортуванні вантажів до та з окупованого росією Севастополя", - йдеться в матеріалі видання.

Вантажне судно Usko Mfu під прапором Камеруну прямувало з молдовського порту Джурджулешти на Дунаї, коли до нього підійшло судно і змусило стати на якір в українському порту Рені. 

Як пише Lloyd's List,  аналіз розвідувальних даних Lloyd's List Intelligence показує, що Usko Mfu пройшов між українськими та румунськими водами, прямуючи вниз за течією. Судно обшукали і заборонили виходити з порту. 

Судно Usko Mfu було завантажено ячменем, його кінцевий пункт призначення - грецьке місто Суда.

Офіційно українська влада не коментувала цю інформацію.

Чорноморський флот не був готовий до довготривалої війни – Плетенчук09.07.24, 10:27

Популярні

Новини по темі

Ситуація з водопостачанням на ТОТ Луганщини – критична

 • 17035 переглядiв