udar-rf-po-budivelnomu-hipermarketu-u-kharkovi-kilkist-postrazhdalykh-zrosla-do-24-shche-15-liudei-nevykhodiat-na-zviazok

Удар рф по будівельному гіпермаркету у Харкові: кількість постраждалих зросла до 24, ще 15 людей не виходять на зв'язок

 • 28961 переглядiв

У результаті атаки росіян на будівельний гіпермаркет у Харкові загинули дві людини і ще 24 - поранені, при цьому щонайменше 15 осіб з понад 200, які перебували в будівлі, не виходять на зв'язок.

У результаті удару рф по будівельному гіпермаркету у Харкові кількість постраждалих зросла до 24. За отриманою інформацією, у будівлі перебувало понад 200 людей. Наразі відсутній звʼязок щонайменше з 15 людьми, передає УНН.

Зафіксовано влучання 2 КАБів. 2 людей загинули. 24 людини травмовані. У середині могли перебувати кілька сотень людей. Профільні служби на місці. Усім постраждалим надається допомога. Інформація оновлюється 

- повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Він наголосив, що поруч немає жодного військового об‘єкта.

Додамо

У свою чергу міністр внутрішніх справ Ігор Клименко уточнив, що за отриманою інформацією, у будівлі перебувало понад 200 людей. Наразі відсутній звʼязок щонайменше з 15 людьми.

"Гасіння ускладнюється наявністю значної кількості легкозаймистих матеріалів та можливому подальшому розповсюдженню пожежі на розташовані поруч складські приміщення. Разом з тим постійно існує загроза повторних ворожих обстрілів", - зазначив Клименко.

Нагадаємо

Як повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, два російських КАБа влучили в будівельний гіпермаркет у Харкові. Виникла пожежа на 15 000 квадратних метрів. Кількість постраждалих збільшилася до 11 осіб.

Популярні

Новини по темі

Китай має захищати Україну - Зеленський

 • 26522 переглядiв