udar-po-epitsentru-do-politsii-zvernulos-podruzhzhia-yake-dyvom-vyzhylo-pid-chas-ataky-po-hipermarketu

Удар по "Епіцентру": до поліції звернулось подружжя, яке дивом вижило під час атаки по гіпермаркету

 • 32884 переглядiв

Подружжя, яке дивом вижило після авіаудару російської авіації по гіпермаркету «Епіцентр» у Харкові, звернулося до поліції: жінка отримала легкі поранення, а чоловік не постраждав.

До поліції звернулося подружжя харків’ян, які дивом вижили після російської атаки по гіпермаркету "Епіцентр". Про це заявили в МВС, передає УНН.

Деталі 

До штабу поліції звернулось подружжя, яке дивом вижило під час удару по гіпермаркету. В результаті ворожого обстрілу жінка отримала незначні ушкодження. Чоловік не постраждав  

- розповіли правоохоронці. 

Як заявили в МВС, подружжя звернулось до поліції, оскільки почули що правоохоронці встановлюють відвідувачів і працівників гіпермаркету, які імовірно могли бути у закладі під час російського авіаудару 25 травня. 

Удар рф по "Епіцентру" у Харкові: знайдено останки 18 загиблого28.05.24, 17:38

Чоловік та жінка розповіли, що у момент удар перебували всередині гіпермаркету. Самого вибуху подружжя не чуло, але в момент удару звідусіль на них посипалося скло. Охоронець, який був з ними у відділі, відкрив двері на вулицю, і подружжя змогло швидко вийти з торговельного приміщення.

До штабу поліції прийшли спеціально, повідомити, щоб їх не шукали. Вони живі та здорові

- додають правоохоронці.

Нагадаємо

Станом на ранок 28 травня у харківському "Епіцентрі" приблизно 50% завалів вже розібрано. Прогнозується, що розбір завалів триватиме ще декілька діб, тому що завалів досить велика кількість.

Популярні

Новини по темі

Завтра в Україні не планують відключати світло

 • 88514 переглядiв

Від Іспанії буде додаткова ППО – Зеленський

 • 96832 переглядiв

Україна та Португалія підписали угоду про безпеку

 • 90916 переглядiв