ukenru
ubivstvo-5-richnogo-kirila-priznachili-rozglyad-apelyatsiyi-drugogo-pidozryuvanogo

Убивство 5-річного Кирила: призначили розгляд апеляції другого підозрюваного

 • 21255 переглядiв

КИЇВ. 25 червня. УНН. Київський апеляційний суд розгляне 1 липня апеляційну скаргу захисту поліцейського Івана Приходька, який підозрюється у вбивстві 5-річного хлопчика, на рішення Голосіївського районного суду Києва про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Про це журналісту УНН повідомив адвокат поліцейського Івана Приходька, Віктор Чевгуз.

"Засідання призначене на понеділок, 1 липня о 17:00", - сказав Чевгуз.

Нагадаємо, сторона захисту працівників патрульної поліції, яких підозрюють у вбивстві 5-річного хлопчика, подала апеляцію на рішення Голосіївського районного суду Києва про обрання їм запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Як повідомляв УНН, Київський апеляційний суд залишив без задоволення апеляційну скаргу захисту на запобіжний захід працівника патрульної поліції Володимира Петровця, якого підозрюють у вбивстві 5-річного хлопчика у Переяслав-Хмельницькому.

Нагадаємо, на Київщині дитина отримала поранення голови внаслідок випадкового пострілу. Згодом стало відомо, що стріляти в дитину могли поліцейські.

З'ясувалося, що поліцейський "пристрілював" рушницю, коли випадково один постріл влучив на подвір’я, де у той час гуляв малолітнй хлопчик.

Поліцейським, які застрелили дитину, загрожує довічне позбавлення волі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП