ukenru
uaf-prosit-u-fifa-dodatkovi-kvitki-na-final-chs-u-polschi

УАФ просить у ФІФА додаткові квитки на фінал ЧС у Польщі

 • 6929 переглядiв

КИЇВ. 13 червня. УНН. Українська асоціація футболу вступила в переговори з ФІФА для отримання додаткової можливості придбати квитки на фінал чемпіонату світу U-20 у зв'язку з участю збірної України, передає УНН з посиланням на tribuna.com.

У УАФ уточнили, що всі квитки, які були доступні у вільному продажі, вже куплені. Організатором турніру є ФІФА.

"З огляду на численні прохання вболівальників, УАФ на правах учасника фінального матчу вступила в переговори з ФІФА з приводу надання додаткової можливості придбання квитків на матч Україна - Південна Корея.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Півфінал ЧС-2019 довів важливість роботи системи VAR - Павелко

Після завершення переговорів Українська асоціація футболу проінформує уболівальників про їх результати", - сказано в заяві УАФ.

Фінал чемпіонату світу U-20 Україна - Південна Корея відбудеться 15 червня, початок - о 19:00. Місце проведення - місто Лодзь, стадіон "Відзев".

Нагадаємо, як повідомляв УНН, 11 червня молодіжна збірна України обіграла Італію і вийшла у фінал чемпіонату світу.

Вітаючи хлопців з перемогою, президент УАФ Андрій Павелко сказав, що вони "дали справжній бій супернику".

"Юнацька збірна України U-20 створює нове диво і вперше в історії українського футболу виходить у фінал чемпіонату світу!!! Синьо-жовті в меншості отримують історичну перемогу над збірною Італії - 1:0! Україна дала справжній бій супернику, граючи в свій, дисциплінований футбол до останніх секунд матчу. Збірна переможців!" - написав він.

Українські Національні Новини

Спорт