u-stolytsi-na-oboloni-vidkryly-rukh-novym-shliakhoprovodom-klychko

У столиці на Оболоні відкрили рух новим шляхопроводом - Кличко

 • 26325 переглядiв

В Оболонському районі столиці відкрили рух новим шляхопроводом, який проходить вулицею Полярною через вулицю Богатирську. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко, пише УНН.

Відкрили рух новим шляхопроводом на Оболоні - проїзд вулицею Полярною естакадою через Богатирську. Роботи на цьому важливому інфраструктурному обʼєкті розпочали в червні 2023 року,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Довжина шляхопроводу - 125 метрів. Будівельники в стислі терміни встановили опори шляхопроводу. Змонтували 72 балки прогонових будов. Облаштували підземний пішохідний перехід. Встановили сучасне освітлення. Як і на всіх нових об’єктах, тут облаштовують велодоріжки.

Повністю завершити роботи на об’єкті - відкрити рух зі зʼїздами зі шляхопроводу - плануємо до осені цього року. А також відремонтувати підходи до розв’язки, - ділянки дороги, в тому числі на Богатирській. Встановити пандуси підземного переходу,

- заявив мер.

Зазначається, що також встановлять на обʼєкті й нові зупинки громадського транспорту. Здійснять монтаж контактної мережі тролейбуса та благоустрій території.

Нагадаємо

У Києві відновлено рух транспорту біля ТРЦ Ocean Plaza після того, як "Київтеплоенерго" завершило заміну пошкодженої труби тепломережі діаметром 1000 мм.

Популярні

Новини по темі

У столиці на Оболоні відкрили рух новим шляхопроводом - Кличко

 • 26325 переглядiв

Іран планує провести президентські вибори протягом 50 днів

 • 17976 переглядiв

Херсон зазнав ворожого удару, є жертва

 • 15633 переглядiв