u-polshchi-vysypaly-ukrainske-zerno-iz-8-pivvahoniv-v-uz-zaiavyly-shcho-zvernutsia-do-polskykh-pravookhorontsiv

У Польщі висипали українське зерно із 8 піввагонів: в УЗ заявили, що звернуться до польських правоохоронців

 • 31200 переглядiв

Український залізничний оператор "Укрзалізниця" повідомив, що невідомі особи скинули близько 180 тонн української кукурудзи з 8 вагонів у Польщі, за 150 км від порту Гданськ, і заявив, що інцидент буде переданий польським правоохоронним органам.

Укрзалізниця фактично щодня фіксує системне псування українських вантажів на території Польщі. Стосовно нового масштабного акту вандалізму - буде відповідне звернення до правоохоронців Польщі, передає УНН із посиланням на повідомлення УЗ.

"Укрзалізниця фактично щодня фіксує системне псування українських вантажів на території Польщі. Це злочин проти України, який вийшов з-під контролю. І чим довше ситуації буде приділятися з боку Польщі недостатня увага та не прийматимуться відповідні рішення, тим більш складною та неконтрольованою ставатиме ситуація. Єдиний вихід — це пошук рішень на двосторонньому рівні.

За цим правопорушенням також буде відповідне звернення до правоохоронців Польщі", - повідомили в УЗ.

Нагадаємо

Зафіксовано незаконне втручання в роботу залізничного транспорту на території Республіки Польща.

У ніч з 24 на 25 лютого невідомі особи висипали українську кукурудзу з 8 піввагонів — близько 180 тонн. Інцидент стався за 150 км від порту Гданськ, звідки вантаж мав вирушити за межі Польщі. Тобто українська сільськогосподарська продукція їхала транзитом через країну.

Новий масштабний акт вандалізму: у Польщі висипали українське зерно із 8 напіввагонів, Кубраков відреагував25.02.24, 16:23

Популярні

Франція планує навчити 4 500 українських солдатів - Макрон

 • 31469 переглядiв

За останні 7 місяців МЗС відкрило 7 нових посольств в Африці

 • 28888 переглядiв

Новини по темі

На Херсонщині на ворожій міні підірвався місцевий житель

 • 25914 переглядiв