u-polshchi-18-richna-ukrainka-vykynula-svoiu-novonarodzhenu-dytynu-v-smitnyk

У Польщі 18-річна українка викинула свою новонароджену дитину в смітник

 • 20642 переглядiв

Тіло мертвої одноденної дитини знайшли в смітнику на автобусній зупинці у польському місті Бжезіни. Вже відомо, що 18-річна українка народила живу дитину. Жінку звинуватили у дітовбивстві, передає УНН із посиланням на inpoland.

Деталі

У понеділок, 16 вересня, пасажир, що очікував автобус, виявив у смітнику на зупинці тіло новонародженої дитини.

За даними окружної прокуратури Мінська-Мазовецького, молода українка народила дитину у робітничому хостелі між кімнатою та ванною. Проведений розтин встановив, що дитина народилася живою, на 37-му тижні вагітності. Після пологів у матері стався крововилив. Дорогою до лікарні вона загорнула дитину в поліетиленовий пакет і викинула на смітник.

Окрім матері дитини, поліція затримала ще трьох осіб: сестру 18-річної дівчини, її хлопця та двоюрідного брата дівчат. Усі затримані віком менше 20 років. Вони перешкоджали слідству, а саме змивали сліди крові, чистили матрац та заперечували інформацію про пологи. Правоохоронці заборонили їм виїзд з країни.

Жінка стверджує, що не знала про вагітність. Судмедексперти ще не встановили, що саме стало причиною смерті новонародженого. Наразі не виключають асфексію, кровотечу або застуду.

Наразі українці висунули звинувачення у дітовбивстві, але після проведення психіатричної експертизи кваліфікація діяння може змінитися.

Українець загинув через падіння з вікна 4-го поверху у Польщі24.05.24, 08:47

Популярні

Новини по темі

В Україні завтра не планують відключати світло

 • 38333 переглядiв

рф завдала авіаудар по Сумах, є постраждалий та руйнування

 • 18705 переглядiв