u-norvehii-areshtuvaly-eksvahnerivtsia-za-pobyttia-podruhy-ta-napad-na-barmena

У Норвегії арештували ексвагнерівця за побиття подруги та напад на бармена

 • 21954 переглядiв

Колишній вагнерівець Андрій Медведєв, який втік до Норвегії, був засуджений до 120 днів ув'язнення за побиття своєї дівчини і напад на бармена.

Колишній вагнерівець Андрій Медведєв, який торік втік до Норвегії, отримав 120 днів позбавлення волі. За даними видання The Barentz Observer, суд визнав його винним у побитті подруги та нападі на бармена, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що 14 червня Окружний суд міста Вестфолд засудив Медведєва до 120 днів тюремного ув'язнення за два злочини, скоєні в Ларвіку і Ставерні.

Росіянин побив свою подругу Міллу Фольдвік, приревнувавши її до таксиста, і напав на бармена, який відмовився продати йому зайву порцію алкоголю.

Сам Медведєв заявляв поліції, що бармену він лише шпурнув на стійку кілька монет, а подруга побила себе сама. Однак суд виніс вирок про позбавлення волі з огляду на слова свідків.

У лютому норвезька влада відмовилася надати ексвагнерівцю політичний притулок, але дозволила залишитися в країні. На думку норвезької влади, у Росії Медведєву загрожує небезпека.

У боях за Бахмут загинуло 19547 "вагнерівців", з яких майже 90% були ув’язненими - ЗМІ 10.06.24, 20:15

Популярні

Новини по темі

Сили ППО збили 19 із 21 "шахедів"

 • 36032 переглядiв

На Львівщині ППО збила всі шахеди, які атакували область

 • 47739 переглядiв

Корпорація зі США вироблятиме боєприпаси в Україні

 • 112733 переглядiв