u-nimetskomu-misti-debeln-chetvertu-dobu-rozshukuiut-9-richnu-divchynku-valeriiu-z-ukrainy-zmi

У німецькому місті Дебельн четверту добу розшукують 9-річну дівчинку Валерію з України - ЗМІ

 • 46590 переглядiв

9-річна українська дівчинка Валерія пропала в німецькому місті Дебельн після того, як в понеділок вранці пішла в школу, але так і не дісталася туди, що викликало інтенсивні пошуки із залученням поліції, собак, вертольотів і водолазів.

У німецькому місті Дебельн розшукують 9-річну дівчинку Валерію з України, яка в понеділок зранку вийшла до школи, однак на заняттях так і не з'явилася. Пошуки тривають вже четверту добу. Про це пише УНН з посиланням на видання Bild.

Деталі

Як пише видання, у німецькому місті Дебельн зникла 9-річна Валерія. Зазначається, що у понеділок дівчинка не прийшла на урок. Школа не повідомила про це ні поліцію, ні батьків.

Востаннє Валерію бачили близько 6:50 ранку, коли вона вийшла з дому сім’ї, щоб сісти на автобус до школи, розташованої приблизно за два кілометри. Але вона там не з'явилася

- пише видання.

Оскільки в школі не забили тривогу, мати помітила зникнення доньки лише вдень. Речник місцевої поліції Анджей Ридзік розповів виданню, що про зникнення дівчинки правоохоронці дізналися близько 18:30.

Відтоді ми робимо все можливе, щоб знайти її безпечно та швидко. Ми дуже серйозно ставимося до справи

- сказав Ридзік.

Пошуки тривають по всьому місту і з додатковими екстреними службами. Транспортні компанії також були поінформовані, і вони повинні бути особливо уважними.

Правоохоронці повідомляють, що продовжують інтенсивно шукати Валерію, використовуючи собак, гелікоптери, водолазів.

Нагадаємо

12-річна Дарія Волошина, яка зникла в Полтаві, була знайдена мертвою в лісосмузі. 57-річний місцевий чоловік з кримінальним минулим був заарештований за підозрою в сексуальному насильстві та вбивстві дитини.

Популярні

Новини по темі

Стало відомо, хто представлятиме Італію на Саміті миру

 • 23077 переглядiв