u-moskvi-znaideno-mertvym-16-richnoho-syna-top-menedzhera-nornikelia

У москві знайдено мертвим 16-річного сина топ-менеджера "норнікеля"

 • 37303 переглядiв

16-річний син керівника департаменту компанії "Норнікель" був знайдений мертвим у московському парку, з ранами на ногах. Юнак зник 31 грудня. Поліція розглядає смерть, як нещасний випадок.

Підліток зник 31 грудня, - він пішов удень із дому і не повернувся. Його тіло було виявлено наступного дня, у лісопарковій зоні, з численними дрібними ранами на ногах, передає УНН із посиланням на росЗМІ.

Деталі

У Москві знайдено тіло 16-річного сина директора одного з департаментів "Норникеля". Телеграм-канал Baza повідомляє деталі події:

Підліток пішов з дому удень 31 грудня і не повернувся. Його батьки написали заяву в поліцію; пошук дитини тривав добу. Згодом його тіло виявили в лісосмузі парку. Наразі розглядається версія, що він загинув випадковою смертю.

На його ногах було виявлено численні дрібні рани. Через те що тіло промерзло, встановити, коли саме помер хлопець, не вдалося

- пише російський Телеграм-канал.

Нагадаємо

Голова ради директорів російської нафтової компанії "лукойл" володимир некрасов помер після п'ятиденного запою.

У російському селищі Ленінське у Ленінградській області виявили труп заступника гендиректора Єдиного розрахункового центру "Газпрому" з питань корпоративної безпеки.

ISW: росія продовжуватиме шукати способи обійти українську ППО03.01.24, 15:31

Ігор Тележніков

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    На Київщині від дифтерії померла 73-річна жінка

     • 32250 переглядiв

    Харківщина: росіяни обстріляли з мінометів Липці

     • 33716 переглядiв