u-lvovi-vnaslidok-dtp-avtomobil-politsii-perekynuvsia-na-dakh-ye-travmovani

У Львові внаслідок ДТП автомобіль поліції перекинувся на дах: є травмовані

 • 12819 переглядiв

У Львові поліцейська автівка перекинулася після зіткнення з двома іншими автомобілями, в результаті чого постраждали семеро людей, у тому числі четверо правоохоронців.

У Львові сьогодні, 5 червня, сталась ДТП за участю трьох автомобілів, серед яких службова автівка поліції. Внаслідок аварії є постраждалі. Про це УНН повідомляє із посиланням на відділ комунікації поліції Львівської області.

Попередньо встановлено, що сьогодні, 5 червня, близько 11:00 на перехресті вулиці Хімічної та проспекту Чорновола відбулось зіткнення трьох автомобілів: Toyota RAV4, Škoda Octavia та службового автомобіля поліції Renault Duster, який після зіткнення перекинувся

- йдеться у повідомленні поліції.

На місці ДТП працюють правоохоронці, які встановлюють обставини події. Потерпілим надається медична допомога, додали у поліції.

Доповнення

Як повідомила речниця Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Тетяна Андрєєва Суспільному, за попередньою інформацією, в ДТП травмувалося семеро людей: 40-річна жінка, подружжя віком 54 та 57 років та четверо правоохоронців.

На Рівненщині неповнолітній мотоцикліст влаштував ДТП: серед постраждалих трирічна дитина04.06.24, 21:30

Тетяна Краєвська

Кримінал та НП

Популярні

Новини по темі