u-lvovi-ta-oblasti-pratsivnyky-ttsk-budut-vykorystovuvaty-bodikamery

У Львові та області працівники ТЦК будуть використовувати бодікамери

 • 23332 переглядiв

Співробітники ТСК та СП у Львові та області відтепер використовуватимуть нагрудні відеокамери, щоб допомогти розібратися у конфліктних ситуаціях, які можуть виникнути під час військового патрулювання та мобілізаційних заходів.

Працівники ТЦК та СП у Львові та області будуть використовувати бодікамери. Відеофіксація допоможе краще розібратися у разі конфліктної ситуації. Про це Fecebook повідомляє пресслужба Львівського обласного ТЦК та СП пише УНН.

Тепер військовослужбовці Збройних Сил України, перед якими стоїть завдання Генерального штабу, щодо мобілізації населення Львівської області під час щоденних патрулювань та здійснення заходів оповіщення громадян, будуть використовувати бодікамери,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Зазначається, що під час патрулювань відео, що записані з бодікамер, будуть потрапляти до територіального центру комплектування на випадок, якщо виникне необхідність проаналізувати подію що трапилась і об’єктивно розбиратись у конфліктних ситуаціях.

Нагадаємо

У листопаді минулого у Львові виник скандал, коли працівники ТЦК заштовхали чоловіка в авто, через що у "військкоматі" призначили перевірку.

На Львівщині чоловік у військовій формі погрожував священнику: у ТЦК та ОВА відреагували 13.12.23, 11:32

Популярні

Новини по темі