u-kyievi-zafiksuvaly-vypadok-botulizmu-liudyna-mohla-otruitys-vialenoiu-ryboiu

У Києві зафіксували випадок ботулізму: людина могла отруїтись в’яленою рибою

 • 35270 переглядiв

Повідомлялося про випадок ботулізму, ймовірно спричиненого вживанням сушеної рибної ікри з київського кіоску, що спонукало до тестування продукції та проведення розслідування.

У Києві було зафіксовано випадок ботулізму, який ймовірно, пов'язаний з вживанням ікри в’яленої риби з одногоз кіосків міста. Наразі фахівці відбирають зразки продукції для лабораторного дослідження. Про це у п’ятницю повідомило Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві, передає УНН.

До Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві надійшло повідомлення ДУ "Київський міський центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України" про реєстрацію випадку ботулізму у мешканця Києва, яке ймовірно пов'язане із вживанням ікри в’яленої риби, що була придбана в одному з кіосків міста

- йдеться у повідомленні у Facebook.

Зазначаєтсья, що з 27 червня Головним управлінням розпочато позапланові заходи державного нагляду (контролю) операторів ринку, які здійснюють обіг вищезазначеної продукції з відбором зразків для лабораторного дослідження. Розслідування триває.

На Запоріжжі зареєстровано харчове отруєння після вживання суші25.06.24, 16:15

Тетяна Краєвська

Київ

Популярні

Новини по темі

Під час візиту в Китай Дуда обговорив Україну з лідером КНР

 • 35518 переглядiв

Армія рф атакувала Білозерку на Херсонщині, поранено жінку

 • 20276 переглядiв