u-kilkokh-naselenikh-punktakh-khersonschini-pochali-stabilizatsiyno-vidnovlyuvalni-roboti-golova-ova

У кількох населених пунктах Херсонщини почали стабілізаційно-відновлювальні роботи - голова ОВА

 • 1207783 переглядiв

КИЇВ. 12 червня. УНН. У кількох населених пунктах Херсонської області влада розпочала стабілізаційно-відновлювальні роботи після підриву окупантами Каховської ГЕС. Про це на своїй сторінці у Telegram повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, передає УНН.

Цитата

"У селах Ольгівка, Львове, Миколаївка Тягинської громади, Благодатному Калинівської громади, а також у Чорнобаївці вода відійшла настільки, що ми розпочали стабілізаційно-відновлювальні роботи. Зокрема, зараз вже на стадії відкачування води", - зазначив Прокудін.

Деталі

Він поінформував, що у Чорнобаївці відкачали воду загальним об'ємом 6800 кубометрів у 12 з 30 будинків, що буди затоплені, а у Благодатному роботи розпочалися на вулиці Шевченківській.

Крім цього, наразі енергетики відновили роботу 12 трансформаторних підстанцій в Херсоні, ще двох підстанцій - в області. Також відновили газопостачання у Білозерці, Антонівці, Садовому.

Нагадаємо

Голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив, що 12 червня відбулося засідання ради оборони області, на якому ухвалили рішення запровадити обмеження на вʼїзд громадян до визначених районів, заборону купання у водоймах, а також визначили процедуру огляду місцевості після спаду води.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі