ukenru
u-budivli-ap-mozhe-zyavitisya-muzey

У будівлі АП може з'явитися музей

 • 9746 переглядiв

КИЇВ. 16 червня. УНН. У будівлі адміністрації президента (АП) України, що розташована на вулиці Банковій, можуть відкрити музей державності. Про це в неділю повідомив глава АП Андрій Богдан в ефірі одного з українських телеканалів, передає УНН.

"Ми розглядаємо варіант створити в будинку на Банковій музей української державності. Адже такого музею в Україні немає", - сказав Богдан.

За його словами, команда президента Зеленського розглядає й інші варіанти подальшої долі будівлі.

"Можна, звичайно, продати будинок, а гроші повернути в бюджет", - припустив він.

"Ми плануємо створити з адміністрації президента організацію, де будуть знаходитися вчені, дослідники, талановиті люди, реформатори", - зазначив Богдан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко показав, куди з’їхав з Банкової

Безпосередньо адміністрація буде перебувати в іншому місці. "Ми тримаємо напрямок на офіс європейського типу. Тому ми плануємо переїзд в інше приміщення", - заявив Богдан, додавши, що це має бути відкритий простір для роботи, "зі скляними стінами, куди може спокійно прийти будь-який громадянин України".

Нагадаємо, ще до вступу на посаду президента Зеленський пообіцяв перенести адміністрацію глави держави в інше місце.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Адміністрацію Президента можуть перемістити в Український дім

Як інформував УНН, заступник глави Адміністрації Президента України Юрій Костюк розповів, що в Адміністрації Президента ще досі шукають новий офіс для переїзду з Банкової у Києві.

Раніше Зеленський скаржився на незручне президентське крісло.

Українські Національні Новини

Політика