u-bakhmuti-zmenshilas-kilkist-boyezitknen-cherevatiy

У Бахмуті зменшилась кількість боєзіткнень - Череватий

 • 2204260 переглядiв

КИЇВ. 20 червня. УНН. В Бахмуті кількість боєзіткнень впала до трьох, проте не зменшились втрати окупантів - майже сотня вбитими та 191 пораненими. Про це заявив речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий в ефірі всеукраїнського телемарафону, пише УНН.

Цитата

"В Бахмуті зараз менше боєзіткнень, три боєзіткнення було. Те, що боєзіткнень менше не означає, що наші воїни нищать ворога з меншою кількістю. 99 знищених окупантів, 191 поранений", - розповів речник Східного угруповання військ ЗСУ

Доповнення

За словами Череватого, окупанти бояться втратити Бахмут, за який бились 10 місяців, бо для їхньої пропаганди це буде провал. У спробах втримати свої позиції армія рф продовжує атакувати позиції ЗСУ, але замість прориву вони отримують втрати як і бойового складу, так і техніки.

На Бахмутському напрямку після заміни бійців російської пвк «вагнер» на регулярні війська рф зменшилася кількість боєзіткнень, однак посилились артилерійські обстріли й застосування ворогом авіації. Про це розповів речник Національної гвардії Руслан Музичук.

Сили оборони України продовжують наступальні дії на окремих напрямках, займаючи панівні висоти, лісосмуги, з метою витіснення ворога з підступів до Бахмута. Але обстановка в смузі відповідальності Східного угруповання військ залишається напруженою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Втрати ворога ростуть: щоденно до госпіталю ростовської області прибуває понад 50 важкопоранених окупантів

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У Бахмуті зменшилась кількість боєзіткнень - Череватий

     • 2204260 переглядiв

    У Німеччині викрали наперсний хрест папи Бенедикта XVI

     • 849815 переглядiв

    В оргкомітеті Олімпійських ігор у Парижі відбулися обшуки

     • 1264528 переглядiв

    Грузія стала головним постачальником вина у росію

     • 1099372 переглядiв