tysk-na-ahresora-dopomoha-ukraini-maiut-buty-postiinymy-zelenskyi-pokazav-naslidky-udaru-rf-po-tsentru-khersona

"Тиск на агресора, допомога Україні мають бути постійними": Зеленський показав наслідки удару рф по центру Херсона

 • 13075 переглядiв

Президент України Володимир Зеленський відреагував на російський обстріл центру Херсона, що призвів до загибелі 6 людей та поранення ще 6 на зупинці біля ринку, наголосивши, що тиск на агресора, допомога Україні мають бути постійними й комплексними, пише УНН.

Деталі

"Російський удар по Херсону, просто по центру міста. По людях, які були на зупинці поруч із центральним ринком. Станом на цей час відомо про шістьох загиблих. Мої співчуття всім рідним і близьким. Шестеро людей поранені, їм надається необхідна допомога", - вказав Зеленський у соцмережах.

Президент наголосив, що "щоденний російський терор, щоденні спроби знищити життя – усе це можна зупинити". "Маємо обов’язково досягти надійного миру для нашої держави та людей. Для цього української сили та рішучості партнерів має бути більше, ніж бажання путіна нести терор", - вказав Зеленський.

"Тиск на агресора, допомога Україні мають бути постійними й комплексними. Я дякую всім партнерам, хто допомагає нам захищати життя! Дякую всім, хто береже Україну!" - написав Президент.

Удар рф по ринку в середмісті Херсона: відомо про 6 загиблих і 6 поранених01.10.24, 10:57

Популярні

Новини по темі

Вибухи пролунали у Запоріжжі та області: що відомо

 • 11166 переглядiв

Зеленський присвоїв звання Героя України ще 15 військовим

 • 11137 переглядiв