ukenru
trmp-zaboroniv-respublikanskiy-partiyi-vikoristovuvati-yogo-imya-dlya-zboru-koshtiv

Трамп заборонив Республіканській партії використовувати його ім'я для збору коштів

 • 15738 переглядiв

КИЇВ. 7 березня. УНН. Колишній президент США Дональд Трамп заборонив Республіканській партії використовувати своє ім'я для збору коштів. Про це пише УНН з посиланням на Politico. 

Деталі

Адвокати Дональда Трампа вимагають Національного республіканського комітету, Національного республіканського комітету Конгресу і Національного республіканського сенатського комітету припинити використання імені колишнього президента США, коли відправляють будь-які електронні листи або продають товари для пожертвувань партії. Відповідний лист вони направили цим трьом найбільшим групам.

Зазначають, що Трамп був розлючений через те, що організації, які проголосували за імпічмент, використовують його ім'я без дозволу.

У той же час, представники Республіканської партії зазначають, що неможливо не використовувати ім'я Дональда Трампа, оскільки він занадто популярний. 

Нагадаємо

Дональд Трамп не буде створювати нової партії, проти не виключає можливості того, що в третій раз може балотуватися у президенти США, адже у перемозі не сумнівається.

Українські Національні Новини

Новини Світу