tretia-shturmova-bryhada-vybyla-okupantiv-z-krasnohorivky-na-donechchyni

Третя штурмова бригада вибила окупантів з Красногорівки на Донеччині

 • 30719 переглядiв

За повідомленням бійців 3-ї штурмової бригади, українські війська вибили російських окупантів з Красногорівки, що на Донеччині. Наразі місто знаходиться під контролем Сил оборони.

Бійці 3 штурмової бригади заявили, що місто Красногорівка знаходиться під контролем Сил оборони України. Про це повідомляє УНН з посиланням на 3 ОШБР.

Деталі 

Третя штурмова вибила окупантів з Красногорівки на Донеччині! Станом на зараз Красногорівка знаходиться під контролем українських військ! 

- йдеться у дописі. 

Військові розповіли, що напередодні сили армії рф накатами атакували південно-східну частину Красногорівки та ввійшли до міста.

Аби не дозволити ворогу закріпитися підрозділи Третьої окремої штурмової бригади,  бійці 1-го та 2-го штурмових батальйонів здійснили бойову операцію із зачистки міста від сил ворога.

За короткий проміжок часу противник встиг підготуватися до тривалої оборони та попри спротив і важкі бої, штурмові групи бригади завдали противнику невідворотних втрат — близько 100 окупантів "200-ми" та "300-ми"

- резюмували військові. 

Зазначається, що росіяни відмовлялися від здачі в полон та були ліквідовані у зайнятих ними будинках.

Доповнення

Згідно з вечірнім зведенням Генерального штабу ЗСУ на Новопавлівському напрямку сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Красногорівки, Георгіївки, Новомихайлівки та Урожайного Донецької області.

Зазначається, що тут ворог за підтримки авіації, 25 разів намагався прорвати оборону наших військ.

Нагадаємо

Українські десантники з 79-ї аеромобільної бригади за минулий тиждень знищили 30 танків та 104 одиниці бронетехніки російських військ поблизу Новомихайлівки на Таврійському напрямку.

Популярні

Новини по темі