ukenru
tkg-schodo-donbasu-nastupnogo-tizhnya-zosereditsya-na-pitannyakh-bezpeki

ТКГ щодо Донбасу наступного тижня зосередиться на питаннях безпеки

 • 8734 переглядiв

КИЇВ. 16 серпня. УНН. На наступному засіданні тристоронньої контактної групи щодо врегулювання ситуації на Донбасі, яке відбудеться 21 серпня в Мінську, питання безпеки будуть серед головних. Про це у Facebook повідомила прессекретар представника України у ТКГ Дарка Оліфер, передає УНН.

"Леонід Кучма прийняв голову СММ ОБСЄ Яшара Халіта Чевіка, який також є координатором безпекової підгрупи тристоронньої контактної групи. У розмові йшлося про перебіг виконання мінських домовленостей та підготовку до наступного засідання ТКГ в Мінську, яке заплановане на 21 серпня. Питання безпеки на цій зустрічі будуть серед головних", - написала вона.

Крім того, зі слів Оліфер, під час зустрічі особливу увагу було приділено недотриманню режиму тиші з боку НЗФ ОРДЛО, насамперед - трагічним інцидентам, внаслідок яких загинули українські військові.

Як повідомляв УНН, цього тижня Президент Володимир Зеленський звільнив Романа Безсмертного від виконання обов’язків представляти Україну у робочій підгрупі з політичних питань тристоронньої контактної групи у Мінську. 

Українські Національні Новини

Політика