tavriiskyi-napriam-tarnavskyi-pokazav-yak-dshv-zsu-vypaliuiut-tekhniku-rosiian-bilia-novomykhailivky

Таврійський напрям: Тарнавський показав як ДШВ ЗСУ випалюють техніку росіян біля Новомихайлівки

 • 29989 переглядiв

Українські десантники з 79-ї аеромобільної бригади за минулий тиждень знищили 30 танків та 104 одиниці бронетехніки російських військ поблизу Новомихайлівки на Таврійському напрямку, проце відеом прозвітував командир оперативно-тактичного угрупування "Таврія" Олександр Тарнавський.

30 танків і 104 ББМ знищили українські захисники на Таврійському напрямку впродовж останнього тижня. Як палять ворожу техніку біля Новомихайлівки  українські десантники з 79 ОДШБр показав командувач  ОСУВ "Таврія" Олександр Тарнавський, передає УНН.

Завдяки героїзму й неймовірній стійкості наших захисників нищимо ворога, його техніку і резерви. Лише за останній тиждень агресор втратив на Таврійському напрямку 30 танків і 104 ББМ. Дякую бійцям за мужність!

- написав Тарнавський під відео.

Додатково

Командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський  також зауважив, що на представленому відео робота десантників з 79 ОДШБр, які палять ворожу техніку біля Новомихайлівки.

Він зазначив, що активні штурмові дії на Таврійському напрямку відбуваються щодня  й практично по всій лінії фронту.

За даними DeepState українські військові відкинули армію рф біля Новомихайлівки на минулому тижні.

Тарнавський зауважив, що оборонна операція триває й зараз.

росіяни наступають на семи напрямках: найбільше атак відбулось на Авдіївському, Новопавлівському та Оріхівському27.02.24, 20:25

Популярні

Новини по темі

В Одесі вибухи, ворог атакує місто

 • 31731 переглядiв

США не відправлятимуть війська в Україну – Білий дім

 • 29380 переглядiв