tam-zvychaino-isteryka-yusov-pro-reaktsiiu-rosiian-na-dozvil-byty-po-rf-zakhidnym-ozbroienniam

"Там, звичайно, істерика" - Юсов про реакцію росіян на дозвіл бити по рф західним озброєнням

 • 20720 переглядiв

Російські пропагандисти, військові і цивільні особи впадають в істерику через дозвіл бити по російській федерації західною зброєю, каже представник ГУР.

У росіян серед пропагандистів, військових та цивільних спостерігається істерика через дозвіл бити по рф західним озброєнням. Окупанти враховують нові додаткові ризики і пробують на більшу відстань відтягувати свої сили і засоби, щоб страхувати себе. Про це в ефірі телемарафону у понеділок розповів представник Головного управління розвідки МОУ Андрій Юсов, передає УНН.

Реакцію ми можемо всі з вами спостерігати, якщо моніторити інформаційне болото за поребриком, то там, звичайно, істерика. У принципі, така ж реакція і серед пропагандистів, і серед військових, і серед цивільних. Що стосується реальної зміни тактики ворога, то, безумовно, вони враховують нові додаткові ризики і пробують на більшу відстань відтягувати свої сили і засоби, щоб страхувати себе. Будь-які додаткові можливості для українських Сил безпеки і оборони і додаткові загрози для ворога - це працює нам в плюс

- сказав Юсов.

Нагадаємо

Представник ГУР Юсов зазначив, що кремлівський диктатор володимир путін скаженіє через ураження Су-57 на території аеродрому "ахтубінск" в астраханській області рф, який розташований за 589 кілометрів від лінії фронту. Реакція в кремлі дуже гаряча та відчутна, тому що Су-57 вони намагались ретельно ховати та оберігати.

Популярні

Новини по темі

Ворожий дрон атакував Нікополь: є травмований

 • 19055 переглядiв