syly-ppo-vnochi-zbyly-1-vorozhyi-shakhed-iz-dvokh-zapushchenykh-vorohom-henshtab

Сили ППО вночі збили 1 ворожий "шахед" із двох запущених ворогом – Генштаб

 • 31636 переглядiв

Російські війська завдали авіаударів з використанням безпілотників "шахед-136/131", один з яких був збитий українською протиповітряною обороною. Внаслідок конфлікту, що триває, понад 140 населених пунктів у різних регіонах України зазнали артилерійських обстрілів, що призвело до жертв серед цивільного населення та руйнувань майна.

Уночі російські окупанти завдали авіаційного удару, застосувавши 2 ударні безпілотники типу Shahed-136/131. Силами та засобами протиповітряної оборони України знищено 1 ворожий дрон. Про це у ранковому зведенні повідомив Генштаб ЗСУ, передає УНН.

Деталі  

Зазначається, що загалом ворог завдав: три ракетні удари (зенітними керованими ракетами С-300 по цивільній інфраструктурі Новоградівки Донецької області) та 4 авіаційних удари, здійснив 58 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Внаслідок російських терористичних атак є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали понад 40 житлових будинків та інша цивільна інфраструктура.

йдеться у повідомленні

Авіаційних ударів зазнали: Чернацьке та Середина-Буда Сумської області.

Під артилерійським вогнем опинилися понад 140 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької, Дніпропетровської, Херсонської та Миколаївської областей.

За добу відбулося 80 бойових зіткнень на фронті – Генштаб21.01.24, 07:33

Лілія Подоляк

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    21 січня: Всесвітній день снігу, День "обійми своє цуценя"

     • 31320 переглядiв

    У Харкові відкрили дитячий садок у метро

     • 38934 переглядiв