sud-zalyshyv-pid-vartoiu-ekszastupnyka-ministra-enerhetyky-kheila

Суд залишив під вартою ексзаступника міністра енергетики Хейла

 • 11950 переглядiв

Вищий антикорупційний суд продовжив на 2 місяці запобіжний захід у вигляді тримання під вартою колишньому заступнику міністра енергетики Олександру Хейлу та його довіреній особі, яких викрили на одержанні хабара за надання дозволу на вивезення гірничо-видобувного обладнання з прифронтового району.

Про це пише УНН із посиланням на САП.

Деталі

Вищий антикорупційний суд задовольнив клопотання прокурора САП та продовжив на 2 місяці запобіжний захід у вигляді тримання під вартою колишньому заступнику міністра енергетики та його довіреній особі, яких викрили на одержанні неправомірної вигоди за надання дозволу на вивезення гірничо-видобувного обладнання з прифронтового району

- пише САП.

Як стало відомо УНН з власних джерел, ідеться про заступника міністра енергетики України Олександра Хейла.

Зазначається, що суд залишив без змін альтернативний запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 25 млн гривень та 65 млн гривень відповідно.

Нагадаємо

В серпні заступника міністра енергетики України та трьох його спільників викрили на одержанні хабаря у півмільйона доларів за надання дозволу на вивезення гірничо-видобувного обладнання з прифронтового району.

Тоді ж Кабмін звільнив Олександра Хейла з посади заступника міністра енергетики України на тлі справи про хабар на пів мільйона доларів. 

Популярні

Новини по темі