sud-u-frantsii-zvilnyv-z-pid-varty-pavla-durova-shcho-vidomo

Суд у Франції звільнив з-під варти Павла Дурова: що відомо

 • 12397 переглядiв

Засновника Telegram Павла Дурова, затриманого у Франції, передали правосуддю. Суд вирішив припинити тримання під вартою для проведення першого допиту та можливого висунення обвинувачення.

У Франції суд ухвалив рішення припинити затримання засновника Telegram Павла Дурова для проведення першого допиту та можливого висунення обвинувачення, передає УНН з посиланням на BFMTV.

Деталі

Павла Дурова, засновника Telegram, який майже чотири дні перебував під вартою в поліції Франції, 28 серпня нарешті передали правосуддю.

За даними BFMTV, слідчий суддя вирішив припинити тримати Павла Дурова під вартою для проведення першого допиту і можливого висунення обвинувачення.

Нагадаємо 

Павла Дурова, засновника та генерального директора месенджера Telegram, затримали в суботу ввечері в аеропорту Ле Бурже, що неподалік Парижа. Затримання відбулося близько 20:00 після того, як Дуров зійшов з приватного літака, що прилетів з Азербайджану. 

У середу, 28 серпня, керівник Telegram був доставлений до суду, з метою можливого висунення звинувачення.

Також зʼясувалось, що французька влада видала ордери на арешт генерального директора Telegram Павла Дурова, а також його брата-співзасновника Миколи ще в березні.

Ірина Колеснік

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Суд у Франції звільнив з-під варти Павла Дурова: що відомо

     • 12397 переглядiв

    У Десні знайшли отруйні речовини, які стікають з рф

     • 10183 переглядiв

    Посуха в Італії загрожує виробництву оливкової олії - ЗМІ

     • 15036 переглядiв