ukenru
sud-prodovzhiv-zaslukhovuvati-vistup-advokata-yanukovicha-u-debatakh

Суд продовжив заслуховувати виступ адвоката Януковича у дебатах

 • 9141 переглядiв

КИЇВ. 26 жовтня. УНН. Оболонський районний суд міста Києва сьогодні продовжив заслуховувати виступ на судових дебатах адвоката обвинуваченого у державній зраді екс-президента України Віктора Януковича Олександра Горошинського, передає кореспондент УНН.

"Судове засідання оголошується продовженим... Суд пропонує завершити захиснику Горошинському свій виступ у судових дебатах", - сказав головуючий Владислав Дев'ятко.

При цьому він оголосив, що сьогодні до суду надійшла заява від іншого захисника Януковича Олександра Байдика, у якій той інформує суд, що вилітає з РФ і прибуде в Україну сьогодні увечері і тому, готовий продовжити свій виступ у судових дебатах 29 жовтня о 9 годині ранку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Адвокат Януковича змінив тактику виступу у дебатах

Як зазначив Дев'ятко, враховуючи такий перебіг подій, суд готовий заслухати завершення виступу у дебатах Байдика і рекомендує захиснику Горошинському "не хвилюватися, що суд на ньому завершить судове засідання". 

Нагадаємо, вчора суд дав адвокату Януковича ще один день для завершення виступу у дебатах.

Як повідомляв УНН, колишній президент України Віктор Янукович підозрюється у державній зраді, пособництві представникам влади РФ в умисних діях, вчинених з метою зміни меж України, та веденні агресивної війни. Тобто злочинах, передбачених ч.1. ст.111, ч.5 ст.27. ч.3 ст.110, ч.5 ст.27 ч.2 ст.437 ККУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко дав оцінку судовому процесу над Януковичем

Українські Національні Новини

Кримінал та НП