stvoryly-24-narkolohichni-kabinety-likvidovana-masshtabna-merezha-prodazhu-narkotykiv-u-kyievi-ta-kharkovi

Створили 24 "наркологічні кабінети": ліквідована масштабна мережа продажу наркотиків у Києві та Харкові

 • 21811 переглядiв

У Києві та Харкові правоохоронці ліквідували мережу наркоторгівлі, яка діяла у 24 підпільних "наркологічних кабінетах" та аптеці і реалізувала понад 10 кг метадону за підробленими рецептами на загальну суму понад 5 мільйонів гривень.

Правоохоронці ліквідували потужну мережу продажу наркотиків через спеціально створену аптеку та 24 "наркологічні кабінети", які функціонували у Києві та Харкові. Про це УНН повідомляє із посиланням на пресслужбу ДБР. 

Працівники ДБР затримали учасників злочинної організації, які у Києві та Харкові створили 24 "наркологічні кабінети". В них лікарі незаконно видавали медичні рецепти на метадон, який використовують в замісній терапії наркозалежних. Потім наркотик отримували члени злочинної організації та продавали наркозалежним у власній аптеці

- йдеться у повідомленні ДБР.

Зазначається, що мережа діяла з 2020 року. За цей час було реалізовано понад 10 кг метадону, на які лікарі видали понад 15 тисяч незаконних рецептів.

Учасники організації від незаконного обігу наркотиків отримали понад 5 млн грн, вказали в ДБР. 

Під час обшуків у фігурантів було виявлено значні суми коштів, одержаних від незаконної діяльності, та автомобілі, придбані за кошти від нелегального бізнесу, додали у відомстві. 

На Волині прикордонники приземлили дрон з 22 кг наркотиків на 13 млн грн11.02.24, 15:28

Популярні

Новини по темі

НБУ скорочує продаж валюти другий місяць поспіль

 • 22953 переглядiв