stan-premiera-slovachchyny-fitso-zalyshaietsia-serioznym-medychnyi-konsylium-maie-zibratysia-nastupnoho-tyzhnia

Стан прем'єра Словаччини Фіцо залишається серйозним. Медичний консиліум має зібратися наступного тижня

 • 113496 переглядiв

Прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо залишається у серйозному стані в лікарні Рузвельта в Банській Бистриці після 5-годинної операції після замаху на нього, в результаті якого у нього стріляли з близької відстані.

Здоров'я прем'єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо, за даними лікарів, як і раніше, дуже серйозне. Після операції він лишається в лікарні імені Рузвельта в Банській Бистриці, повідомляє RTVS, пише УНН.

Деталі

Вказано, що протягом ночі жодної нової інформації не надходило. Уже минула доба з моменту операції, яка тривала п'ять годин і в якій взяли участь дві медичні бригади.

У понеділок, 20 травня, за інформацією RTVS, у лікарні має зібратися медичний консиліум, який оцінить стан здоров'я прем’єр-міністра Словаччини. Він також обговорить його можливе транспортування.

Перед будівлею лікарні, як і раніше, перебуває багато словацьких та іноземних журналістів, входи до неї охороняє поліція.

Доповнення

Напад прем'єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо стався 15 травня у другій половині дня у місті Гандлова, що в центрі країни. Стрілок перебував у невеликій групі людей, яких Фіцо вийшов привітати, після виїзного засідання уряду у місцевому культурному центрі. Як повідомлялося, нападник зробив п'ять пострілів з близької відстані.

Фіцо був розстріляний впритул, з'явилося ще одне відео замаху15.05.24, 22:46

Популярні

Новини по темі

Курс валют на 17 травня: гривня зміцнилась на 14 копійок

 • 35585 переглядiв

На Донеччині окупанти поранили ще п'ять жителів

 • 32561 переглядiв