ssha-vvely-sanktsii-proty-2-kompanii-z-tsar-za-dopomohu-pkv-vahner

США ввели санкції проти 2 компаній з ЦАР за допомогу ПКВ "вагнер"

 • 29455 переглядiв

Сполучені Штати ввели санкції відносно двох організацій в Центральноафриканській Республіці за підтримку дестабілізуючої діяльності підтримуваного рф угруповання "вагнер" в Африці.

США запровадили санкції проти організацій, які підтримують зловмисну діяльність рф в Африці. Про це повідомляє представник Держдепартаменту Америки Метью Міллер, передає УНН.

Деталі

Сьогодні Сполучені Штати внесли до санкційного списку 2 організації, що базуються в Центральноафриканській Республіці (ЦАР), за їх підтримку дестабілізуючої діяльності групи "вагнера", яка підтримується рф, в Африці.

Під санкції потрапили Mining Industries SARLU та Logistique Economique Etrangere SARLU, які відігравали важливу роль у забезпеченні безпеки операцій Wagner Group та незаконного видобутку в ЦАР.

Угрупування "вагнера" відоме масовими порушеннями прав людини та привласненням природних ресурсів у багатьох країнах Африки. Ця проксі-військова сила кремля проводила бойові операції по всьому світу, включаючи жорстоку війну рф проти України.

Сьогоднішня акція відображає наші постійні зусилля протистояти шкідливій і дестабілізуючій присутності групи "вагнера" в Африці. Сполучені Штати залишаються відданими стримуванню та припиненню дестабілізуючої діяльності росії

- зауважив Метью Міллер.

США посилюють санкції проти ПВК "Вагнера"22.12.22, 03:52 • [views_302535]

Популярні

Новини по темі

У столиці прогриміли вибухи

 • 128756 переглядiв

У Києві та регіонах оголошено повітряну тривогу

 • 127393 переглядiв

У Київській області працює протиповітряна оборона

 • 108889 переглядiв

У Києві оголошена повітряна тривога

 • 63246 переглядiв

У загарбаній Керчі пролунали вибухи

 • 61194 переглядiв