ssha-provely-vyprobuvannia-mizhkontynentalnoi-balistychnoi-rakety-minuteman-iii-bez-boiezariadu

США провели випробування міжконтинентальної балістичної ракети Minuteman III без боєзаряду

 • 28942 переглядiв

Америка успішно випробувала міжконтинентальну балістичну ракету Minuteman III без боєголовки з Каліфорнії, підтвердивши готовність і ефективність системи в рамках стратегічного стримування і національної безпеки.

США випробували міжконтинентальну балістичну ракету Minuteman III без боєзаряду. Про це повідомляє Командування глобального удару ВПС США, передає УНН.

Деталі

4 червня США успішно випробували міжконтинентальну балістичну ракету Minuteman III без боєзаряду. Запуск був здійснений з бази космічних сил у Каліфорнії за участі об'єднаної команди льотчиків Глобального ударного командування ВПС та Вартових космічних сил.

Командувач Глобального ударного командування ВПС Америки Генерал Томас А. Бюсьєр підкреслив, що такі випробування є важливою частиною стратегічного стримування та безпеки США і їх союзників. Випробувальний запуск підтвердив готовність та ефективність системи Minuteman III.

У рамках цієї місії наші сили забезпечують цілодобове стратегічне стримування та готові відповісти в будь-яку мить як найбільш чутлива ланка ядерної тріади, а наші випробувальні запуски демонструють і підтверджують нашу готовність доставляти ефективний і надійний глобальний бойовий потенціал

- заявив Томас А. Бюсьєр.

Програма випробувального запуску міжконтинентальних балістичних ракет продемонструвала оперативну спроможність цієї системи та забезпечила Сполученим Штатам ключовий елемент національної безпеки.

США підірвали міжконтинентальну балістичну ракету Minuteman III на випробуваннях після аномалії після запуску02.11.23, 08:07 • [views_160830]

Популярні

Новини по темі

На Київщині поліція затримала викрадачів 25-річної дівчини

 • 34816 переглядiв