ukenru
sprava-vbivstva-sheremeta-sud-zalishiv-antonova-pid-areshtom

Справа вбивства Шеремета: суд залишив Антоненка під арештом

 • 13741 переглядiв

КИЇВ. 10 січня. УНН. Київський апеляційний суд залишив ветерана АТО та музиканта Андрія Riffmaster Антоненка, який є підозрюваним у справі вбивства Павла Шеремета, під арештом до 8 лютого, передає кореспондент УНН.

"Апеляційну скаргу (захисту Антоненка – ред.) залишити без задоволення", - сказала суддя.

Нагадаємо, 8 січня суддя задовольнила клопотання захисту Антоненка про доставлення підозрюваного до залу судового засідання, адже він перебував на відеоконференцзв’язку.

Як повідомлялося, 8 січня суд оголосив перерву у розгляді апеляційної скарги на арешт ветерана АТО та музиканта Андрія Riffmaster Антоненка.

Раніше Печерський районний суд Києва арештував ветерана АТО та музиканта Андрія Riffmaster Антоненка до 8 лютого 2020 року.

Також, Київський апеляційний суд залишив дитячого хірурга Юлію Кузьменко, яка є підозрюваною у справі вбивства Павла Шеремета, під арештом до 8 лютого.

Окрім того, Дугарь перевели під домашній арешт до Києва.

Додамо, 12 грудня у поліції повідомили про перших затриманих у гучній справі про вбивство журналіста Павла Шеремета. Затримали кількох людей.

Нагадаємо, правоохоронці назвали підозрюваних у вбивстві Павла Шеремета: Яна Дугарь, Андрій Антоненко, подружжя Інна та Владислав Грищенки, Юлія Кузьменко. 

У поліції озвучили основну версію вбивства Шеремета.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП