sohodni-ochikuietsia-zasidannia-pravlinnia-mvf-po-ukraini-i-rishennia-pro-dollar22-mlrd-transhu

Сьогодні очікується засідання правління МВФ по Україні і рішення про 2,2 млрд дол. траншу

 • 37121 переглядiв

Україна очікує отримати транш від МВФ у $2,2 млрд після успішного 4-го перегляду програми EFF на засіданні Ради директорів МВФ 28 червня.

Сьогодні, 28 червня, очікується засідання правління МВФ по Україні, де заплановано 4-ий перегляд програми EFF, а після цього - $2,2 млрд траншу, повідомили міністр фінансів Сергій Марченко та народний депутат з фінансового комітету Ярослав Железняк, пише УНН.

Деталі

Марченко заявляв два тижні тому в ефірі телемарафону, що "ми очікуємо успішного засідання "борду" 28 червня". "Після цього ми отримаємо транш", - сказав міністр.

"Сьогодні очікуємо засідання правління МВФ. Тобто успішний 4-ий перегляд і $2,2 млрд траншу в найближчі дні. А також оновлену програму МВФ - з великою кількістю нових зобов'язань", - вказав також нардеп Железняк у Telegram.

Нагадаємо

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль очікує, що Україна отримає 2,2 мільярда доларів від МВФ в межах програми EFF на суму 15,6 мільярда доларів до кінця цього місяця, і повідомив, що обговорив з представницею Фонду перебіг реформ та реалізацію структурних маяків.

Популярні

Новини по темі

Курс валют на 28 червня: долар незначно виріс

 • 14266 переглядiв

Біля берегів Перу стався землетрус магнітудою 7,2

 • 16852 переглядiв

Фон дер Ляєн, Кошта та Каллас отримали найвищі посади в ЄС

 • 16618 переглядiв