ukenru
sogodni-u-nyu-yorku-zaplanovana-zustrich-zelenskogo-i-trampa

Сьогодні у Нью-Йорку запланована зустріч Зеленського і Трампа

 • 11300 переглядiв

КИЇВ. 25 вересня. УНН. В американському місті Нью-Йорк на полях сесії Генеральної асамблеї ООН у середу, 25 вересня, запланована зустріч президентів України та США - Володимира Зеленського і Дональда Трампа. Про це УНН повідомляє з посиланням на інформацію Офісу Президента.

Президент України Володимир Зеленський перебуває з робочим візитом у Сполучених Штатах Америки 23-26 вересня, зокрема, для участі в 74-й сесії ГА ООН.

У Нью-Йорку Глава держави вже провів низку двосторонніх зустрічей з лідерами іноземних держав, 25 вересня очікується його зустріч з президентом США Дональдом Трампом.

Зеленський у Нью-Йорку уже розповів про очікування від зустрічі з Трампом.

Додамо, зустріч президентів США і України запланована на фоні скандалу про тиск одного лідера на іншого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський, Трамп, Байден і Burisma: хронологія ймовірного тиску на Україну

Як повідомляв УНН, раніше в американських ЗМІ з’явилась інформація про те, що Трамп міг порушити правила нацбезпеки під час розмови з Зеленським, спробувавши тиснути на українську владу щодо розслідування справи сина свого конкурента Джо Байдена.

Після цього Трамп визнав, що під час телефонної розмови із Зеленським обговорював корупцію в Україні і згадував у цьому контексті свого основного конкурента на виборах Джо Байдена.

Згодом Трамп дозволив оприлюднити розшифровку своєї розмови з Зеленським.

Українські Національні Новини

Політика