ukenru
sogodni-boyoviki-5-raziv-obstrilyali-ukrayinskikh-viyskovikh

Сьогодні бойовики 5 разів обстріляли українських військових

 • 10956 переглядiв

КИЇВ. 22 жовтня. УНН. Російсько-терористичні угруповання на Донбасі з початку поточної доби 5 разів обстріляли з використанням гранатометів та стрілецької зброї позиції українських військових. Про це у Facebook повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил, передає УНН.

"Упродовж поточної доби ворог 5 разів порушив режим припинення вогню без застосування озброєння забороненого Мінськими домовленостями… Внаслідок ворожої діяльності жоден військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил сьогодні не постраждав", – йдеться у повідомленні.

Як зазначили у штабі, противник здійснював обстріли з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Найбільшу активність ворога зафіксовано поблизу Мар’їнки.

Також вогонь російсько-окупаційних військ вівся по позиціях Об’єднаних сил в районах населених пунктів Кримське, Мар’їнка, Новотроїцьке та Лебединське.

"У разі загрози життю та здоров'ю особового складу командири українських підрозділів та частин одразу приймають рішення на відкриття вогню у відповідь", - зауважили у штабі ООС.

Нагадаємо, протягом минулої доби у районі проведення операції Об’єднаних сил бойовики незаконних збройних формувань так званих “Л/ДНР” 19 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. При цьому бойовики тричі застосовували озброєння, заборонене Мінськими домовленостями. На жаль, троє воїнів зі складу Об’єднаних сил зазнали поранень.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП