smertelne-dtp-na-blokpostu-sud-prodovzhyv-aresht-tandyru-do-21-lypnia

Смертельне ДТП на блокпосту: суд продовжив арешт Тандиру до 21 липня

 • 11537 переглядiв

Запобіжний захід, для судді Олексія Тандира, підозрюваного у скоєнні смертельної ДТП у стані алкогольного сп'яніння, у вигляді тримання під вартою без визначення застави продовжено на 2 місяці - до 21 липня 2024 року включно.

Святошинський районний суд Києва продовжив до 21 липня тримання під вартою судді Олексію Тандиру, який підозрюється у вчиненні смертельної ДТП у стані алкогольного сп’яніння, внаслідок якої загинув нацгвардієць. Про це УНН повідомляє з посиланням на Київську міську прокуратуру.

За клопотанням Київської міської прокуратури Святошинський районний суд міста Києва продовжив термін дії запобіжного заходу судді, який обвинувачується у вчиненні смертельної ДТП у стані алкогольного сп’яніння. Ухвалою суду запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення застави продовжено на 2 місяці - до 21 липня 2024 року включно

- йдеться в повідомленні.

Доповнення

25 травня 2023 року Тандира скоїв наїзд на військовослужбовця Національної гвардії України. У результаті ДТП нацгвардієць загинув на місці. За даними слідства, суддя перебував у стані алкогольного сп’яніння.

У серпні 2023 року досудове розслідування кримінального провадження було завершено, справа перебуває на розгляді суду.

У квітні 2024 року Дисциплінарна палата ВРП схвалила звільнення судді Тандира, підозрюваного у ДТП із загибеллю нацгвардійця.

Популярні

Новини по темі