simpsony-mozhut-peredbachyty-peremohu-kamaly-harris-na-vyborakh-u-ssha

"Сімпсони" можуть передбачити перемогу Камали Гарріс на виборах у США

 • 48206 переглядiв

Епізод «Сімпсонів» 2000 року показав Лізу Сімпсон президентом у костюмі, схожому на одяг Камали Гарріс. Серіал відомий точними передбаченнями, включаючи президентство Трампа та інші події.

На тлі висування кандидатури Камали Гарріс на посаду президента США, користувачі соцмереж згадали культовий епізод "Сімпсонів" під назвою "Барт у майбутньому", в якому Ліза Сімпсон стає першою жінкою-президентом Сполучених Штатів.

Передає УНН із посиланням на CBS News та El Canal de Noticias Dominicanos.

Деталі

Мультсеріал "Сімпсони" Метта Гроунінга відомий тим, що передбачає майбутні події, і кандидатура Камали Гарріс на виборах президента США - ще один приклад.

Епізод шоу "Барт у майбутньому",, який вийшов у ефір у 2000 році, здавалося, передбачив ще більше подробиць того, що незабаром могло статися в реальному житті: Ліза Сімпсон стає президентом і носить фіолетовий костюм і перли, які неймовірно схожі на те, що носила Камала Гарріс, яка зараз балотується в президенти, під час інавгурації віце-президента.

"Передбачення @TheSimpsons, у якому я пишаюся бути частиною", — написала Джин, опублікувавши поряд зображення Лізи та Гарріс в разюче схожих нарядах.

Штаб Трампа переключився на протистояння із Гарріс на президентських перегонах – Reuters22.07.24, 15:32

Сценарист серіалу Ел Джин виклав відповідну аналогію в соціальних мережах у неділю, невдовзі після того, як Джо Байден оголосив, що вибуває з президентських перегонів у 2024 році.

Спадок Трампа

В епізоді про Барта у майбутньому президент Ліза Сімпсон розповідає про те, що "успадкувала досить значну бюджетну кризу від президента Трампа".

Також цікаво, що у 2016 році Метт Гронінг в інтерв’ю Guardian передбачив, що Дональд Трамп стане президентом Сполучених Штатів.

Ми передбачали, що він стане президентом у 2000 році, але [Трамп], звичайно, було найабсурднішим жартівливим ім’ям, яке ми могли придумати в той час, і це все ще правда. Це поза сатирою

– сказав він.

Трампу під силу відповісти на погрози і покласти край війні росії проти України - Майк Джонсон22.07.24, 16:06

Замах, штурм Капітолія та COVID

В епізоді 1996 року під назвою "Ліза - ідолопоклонниця" Лізу застрелили, коли вона стояла на даху будівлі, у сцені, що дуже нагадує замах на Трампа, який стався на початку цього місяця.

Епізод був знятий з трансляції у Великій Британії наступного дня після того, як у колишнього президента стріляли під час його передвиборчого мітингу в Батлері, штат Пенсильванія.

Демпартія, ймовірно, встановила рекорд за кількістю зібраних коштів для передвиборчої кампанії Камали Гарріс - ЗМІ22.07.24, 13:48

Серіал також правильно передбачив бунт на Капітолії, фінал "Гри престолів", пандемію коронавірусу тощо.

Довідково

 "Сімпсони як пророцтво стали однією з найтривкіших загадок нашого часу", пишуть користувачі соцмереж.

У 2012 році шоу передвіщало елементи шоу Леді Гаги під час перерви Суперкубку 2017 року, аж до її блискучого вбрання. Він також передбачив результат передостаннього епізоду "Гри престолів", коли пародіював шоу в 2017 році - за два роки до того, як цей епізод "GOT" вийшов в ефір.

В ОП назвали розмову Зеленського з Трампом конструктивною та теплою22.07.24, 17:31

Популярні

Новини по темі